Acum puteti verifica procentajul de plagiat lucrare de licenta

Daca aveti o lucrare de licenta, master sau doctorat deja terminata si sunteti curiosi sa va aflati procentajul de plagiat, echipa Licenta de Zece va pune la dispozitie un soft de plagiat rapid si sigur.


De ce sa verifici procentajul de plagiat al lucrarii de licenta?

Verifica lucrare
Aveti siguranta ca procentajul de plagiat este in limitele admise

Operam cu un program licentiat de detectare a plagiatului, care descopera si evidentiaza orice insiruire de 3 cuvinte consecutive care se regasesc in oricare alte texte existente pe internet. Astfel ne asiguram ca toate lucrarile noastre sunt autentice.

Nu exista plagiat zero. Nu cadeti in plasa celor care vor sa va vanda lucrari ce contin caractere speciale, ce ascund procentajul real de plagiat in verificarea initiala, dar care va fi depistat de catre softurile de plagiat ale universitatilor.

In ultima perioada acest tip de practica a luat amploare, tocmai de aceea va stam la dispozitie in mod gratuit, pentru consultanta, inaintea achiitionarii unei lucrari de pe unul dintre site-urile concurente ce va promit un procentaj de 0% plagiat. Va putem demonstra doar in cateva minute faptul ca lucrarea respectiva ascunde de fapt un procentaj real mult mai mare si va putem scuti astfel de achizitonarea unui produs inutil, dar si de umilinta de a preda o astfel de lucrare.


Cum functioneaza?

Cea mai simpla metoda este sa folositi butonul de mai jos. Va punem la dispozitie o modalitate rapida si securizata de a ne trimite fisierul pe care doriti sa il verificati. In functie de marimea si complexitatea lucrarii, garantam un raspuns inapoi in cel mult 24 de ore de la momentul in care echipa noastra a primit lucrarea.  Alternativ, puteti lua legatura cu unul dintre consultantii nostri (folosind una dintre metodele de contact puse la dispozitie), spunandu-le ca doriti sa folositi soft-ul nostru de plagiat. Va oferim o metoda rapida si sigura de a afla cat de originala este lucrarea dumneavoastra si va oferim sansa sa nu va duceti in fata comisiei cu o lucrare slab conceputa sau fara ca aceasta sa intruneasca toate cerintele impuse.

In imaginea alaturata, va oferim un exemplu de raport de originalitate pe care il putem genera, un ajutor benefic in drumul dvs spre a lua o nota buna la lucrarea de licenta, masterat sau doctorat. Simplu si rapid, puteti afla exact procentajul de plagiat detectat si cat la suta din lucrarea de licenta exista deja pe internet, sub o forma sau alta. Oferim preturi atractive si avantajoase, chiar si in cazul in care ati achizitionat deja lucrarea de la un site concurent. In plus, va stam la dispozitie si va putem oferi consultata si sfaturi cu privire la structura, continutul si originalitatea acesteia.


Preturile pe care le practicam

TIP LUCRARE PRET PER PAGINA TIMP DE PROCESARE
Proiect 1 RON 1 – 24 de ore
Lucrare de licenta 1 RON 1- 24 de ore
Lucrare de master 1.5 RON 1-24 de ore
Lucrare de doctorat 1.5 RON 1-24 de ore

Ce mai asteptati?

Aflati acum daca lucrarea voastra indeplineste cerintele impuse de universitatea la care sunteti.


        “A fura idei de la cineva, este plagiat. A le fura de la mai mulţi, este cercetare.” Legile lui Murphy