INTREBARI FRECVENTE
Cateva dintre intrebarile frecvente pe care le primim zilnic

Ajutor profesional in vederea realizarii lucrarii de licenta pentru orice tematica. Realizam lucrări de licență la comandă (proiecte de diploma) in functie de planul dumneavoastra sau in functie de un plan conceput de noi si aprobat de profesor.

In general, termenul de executie este de minim 2-3 saptamani. Bineinteles, conteaza tema aleasa, nivelul de complexitate al lucrarii, domeniul si multi alti factori care uneori nu depind de noi. Promitem seriozitate si profesionalism.

Pretul variaza in functie de complexitatea lucrarii. Pretul se va stabili de comun acord ( aproximativ 1000 lei) inaintea inceperii lucrarii si nu se va modifica pe parcursul acesteia, atata timp cat cerintele initiale ale clientului nu se schimba.

Va punem la dispozitie o baza de date de lucrari stiintifice si materiale gata facute unde poti vedea pretul acestora. Pentru o lucrare facuta de la zero, ai posibilitatea sa ne contactezi telefonic sau prin WhatsApp apasand butonul “Contacteaza-ne” de pe Prima Pagina.

In primul rand intocmirea propunerii de plan si bibliografie a lucrarii. Dupa aprobarea acestora se trece la realizarea propriu-zisa a lucrarii de licenta / masterat / doctorat. La finalizare, lucrarea se prezinta indrumatorului pentru eventualele modificari. Acestea sunt asigurate gratuit.

Garantam confidentialitate fiecarui client si cele mai mici preturi de pe piata. Preturile stabilite initial vor ramane neschimbate. Transformam 12 luni in 30 de zile pentru ca sa va puteti bucura de vacantele si activitatile planificate.

Nu a fost niciodata mai simplu sa aveti o lucrare de nota zece. Contactati-ne sau comandati o lucrare.

Suntem aici ca sa va ajutam

Aveti intrebari sau doriti sa ne spuneti despre lucrarea dvs de licenta / diploma / disertatie / grad? Suntem aici pentru dvs si va vom raspunde in maxim 24 de ore. Comandati o lucrare, verificati o lucrare sau pur si simplu apasati pe una dintre metodele de contact de alaturi.