COMANDA O LUCRARE

Comanda o lucrare de licenta la un pret mic si accesibil tuturor.

Comanda o lucrare

PRETURI ATRACTIVE

Comanda o lucrare cu pret mic si pentru orice buzunar, in functie de complexitatea lucrarii si stabilite de comun acord.

Lucrari originale

Asiguram calitatea si unicitatea lucrarii. Lucrarile pot fi verificate integral inaintea achizitonarii, inclusiv procentul de plagiat.

Timp de asteptare minim

Stim cat de esential este timpul in ziua de azi, asa ca garantam promptitudine si seriozitate pe durata intregii colaborari.

SIguranta si confidentialitate

Pastram confidentialitatea, nu cerem banii in avans si va dam posibilitatea de a vedea lucrarea inainte de a trimite contravaloarea acesteia.

comanda-o-lucrare

COMANDA O LUCRARE DE LICENTA, MASTERAT SAU DOCTORAT

Pentru ca ne place sa fim transparenti, desi preturile difera in functie de complexitatea si tema lucrarii, va punem la dispozitie un pret estimativ in functie de tipul lucrarii, dupa cum puteti observa in lista de mai jos. Urmarim in mod constant preturile pietei si incercam sa pastram intodeauna un raport bun de calitate / pret pentru toate serviciile pe care le oferim. 

̶D̶E̶ ̶L̶A̶ ̶5̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶

300 RON

ESEu / proiect

̶D̶E̶ ̶L̶A̶ ̶1̶5̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶

1200 RON

LUCRARE DE LICENTA

̶D̶E̶ ̶L̶A̶ ̶2̶0̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶

1500 RON

MASTERATE SI DOCTORATE

SOLICITATI O LUCRARE

Nu mai stati pe ganduri si comandati o lucrare de licenta, masterat sau doctorat. Va punem la dispozitie un formular simplu si usor de completat, in care sa ne dati cateva detalii despre lucrarea de care aveti nevoie. La final, sigurati-va ca apasati butonul “solicita / afla pret” si butonul “trimiteti fisierul” in caz ca incarcati si un document pentru echipa noastra.

    Solicita o lucrare de licenta
    1. EseuPrezentare PowerPointLucrare de licentaLucrare de masteratLucrare de doctoratAlt tip de lucrare

    * Campuri necesare

    *Prin completarea si trimiterea acestui formular, sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului LicentaDeZece.

    In cazul in care aveti fisier introductiv sau lucrarea deja inceputa, folositi optiunea de mai jos sa trimiteti documentul.