Avantajele utilizarii unui soft de plagiat

Plagiatul reprezinta o forma de frauda academica, reprezentand o problema de educatie etica.

Utilizarea unui soft de plagiat pe parcursul si la finalul lucrarii dvs are un rol extrem de important. Marea majoritate a universitatilor din Romania detin un astfel de soft iar acesta va fi primul lucru pe care il vor face atunci cand veti preda lucrarea.

Plagiatul reprezinta o forma de frauda academica si orice detectare de plagiat va pune cu un pas mai aproape de intarzierea absolvirii dvs cu inca un an sau, in cazuri mai severe, va poate pune fata in fata cu exmatricularea din cadrul facultatii si a universitatii respective.

Din acest motiv, va venim in ajutor si va punem la dispozitie un soft, unde va puteti verifica procentajul de plagiat. Desi fiecare universitate are cerinte diferite fata de acest procentaj, este recomandat sa evitati a avea un procentaj de plagiat mai mare de 30-40%.

Procedeul de verificare este foarte simplu. Va punem la dispozitie o pagina unde puteti trimite lucrarea dvs in mod securizat, iar noi va spunem procentul de plagiat. Simplu, rapid si ieftin, in acest fel scapati de stresul pe care il implica preentarea unei lucrari fara a verifica cat la suta este plagiat.

Plagiatul reprezinta o forma grava de frauda academica, solutia in majoritatea cazurilor fiind foarte simpla: recunoasterea lucrarilor originale care au constituit baza documentarii, prin specificarea exacta a sursei, recunoscand astfel, onest, meritul autorilor lucrarilor studiate.